USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Hırsızlık şüphelilerinin evinden çok sayıda tabanca ve tarihi eser çıktı

Konya’da polis ekipleri tarafından hırsızlık şüphelilerinin evlerine yapılan baskınlarda çok sayıda tabanca ve tarihi eser ele geçirirken gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i çıkarıldı mahkemece tutuklandı.

Hırsızlık şüphelilerinin evinden çok sayıda tabanca ve tarihi eser çıktı
23-10-2024 10:09
Google News

Konya’da polis ekipleri tarafından hırsızlık şüphelilerinin evlerine yapılan baskınlarda çok sayıda tabanca ve tarihi eser ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri farklı adreslerden hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüphelinin peşine düştü. Yapılan takip neticesinde polis ekipleri hırsızların kimliğini kısa sürede tespit etti. Şüphelilerin saklandığı merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesindeki 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 18 suç kaydı olan Y.G. (38), 17 suç kaydı olan M.M.E. (17) ve 6 suç kaydı olan İ.Ş.G.’yi (27) yakalayarak gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda 7 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, çok sayıda tabanca ve av tüfeği fişeği, 24 adet tarihi eser niteliğinde sikke ve obje ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheliden Y.G. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler