USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Eyüpsultan'da Vatandaşlarla Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Eyüpsultan’da düzenlenen bir etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Programda yaptığı konuşmada, belediye hizmetlerine yönelik vaatlerde bulundu.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Eyüpsultan'da Vatandaşlarla Buluştu
26-02-2024 11:06
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Eyüpsultan’da düzenlenen Ordulular Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Programda konuşan Kurum, belediye hizmetlerine yönelik vaatlerde bulunarak, kaynakların israf edilmediği projelere harcanacağını ve Eyüpsultan'a metro getirilmesi gibi önemli adımların atılacağını belirtti.

Kurum, İstanbul’un geleceği için çalışacaklarını vurgulayarak, Eyüpsultan’a yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ve altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca, İstanbul’un genel sorunlarına da değinen Kurum, İstanbul’un geleceğini pazarlıklardan ve kumpaslardan kurtaracaklarını söyledi. Programın sonunda Kurum’a Orduspor forması hediye edildi. Vatandaşlar da Kurum’a büyük ilgi göstererek desteklerini dile getirdi. 31 Mart seçimlerinde İstanbul’un geleceği için sandık başında olacaklarını belirten Kurum, milletin iradesine sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler