USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İletişim Müdürü Yalınız'dan OGC’ye ziyaret

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - CUMHURBAŞKANLIĞI İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Yalınız, Osmaniye Gazeteciler Cemiyetini (OGC) ziyaret etti. Müdür Yalınız, bölgede basın kuruluşlarını

İletişim Müdürü Yalınız'dan OGC’ye ziyaret
29-11-2023 15:20
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - CUMHURBAŞKANLIĞI İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Yalınız, Osmaniye Gazeteciler Cemiyetini (OGC) ziyaret etti. Müdür Yalınız, bölgede basın kuruluşlarını gezerek, gazetecilerle tanışıp sorun ve önerilerini dinlediklerini kaydetti.
İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız, Osmaniye Masası Sorumlusu İletişim Uzmanı Emre Gök ve Nisanur Kızıl ile birlikte OGC’yi ziyaret etti. OGC Başkanı İsrafil Avcı, yönetim kurulu ve üyeler tarafından karşılanan Müdür Yalınız, basın temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinledi. Yalnız, “Bölgedeki basın kuruluşlarını geziyoruz. Sizlerin sorun ve talepleriniz noktasında, bize düşen bir vazife varsa hızlandırmak veya çözüm üretmek adına yapılabilecek herhangi bir husus varsa gücümüz nispetinde sizleri dinlemeye geldik” dedi.
OGC Başkanı İsrafil Avcı ise İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız’a ziyaretleri için teşekkür edip, görevinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Avcı, İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü ile bugüne kadar hep iyi diyalog içerisinde olunduğunu ve bundan sonrada da aynı şekilde devam edileceğine inançlarının tam olduğunu ifade etti. Başkan Avcı, bazı meslektaşlarının depremde çöken iş yerlerinde bulunan fotoğraf makinesi, kamera, bilgisayar gibi ekipmanlarının kullanılamaz hale geldiğini belirterek destek istedi. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler