USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Isparta İl Özel İdaresi asfalt sezonunu başlattı

 

Isparta İl Özel İdaresi asfalt sezonunu başlattı
11-07-2023 10:52
Google News

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA İl Özel İdaresi, bu yıl toplam 60,2 kilometre yapacağı asfalt çalışması sezonunu Yalvaç ilçesi Celeptaş köyünden başlattı.

İl Özel İdaresi'nin asfalt sezonunun başlaması dolayısıyla Celeptaş köyünde program düzenlendi. Programa Vali Aydın Baruş, Isparta milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Dua edilmesi ve kurban kesimiyle İl Özel İdaresi'nin asfalt çalışma sezonu başladı. Burada bir açıklama yapan Vali Baruş, Isparta İl Özel İdaresi'nin Türkiye'de örnek gösterilecek çalışmalar ortaya koyduğunu belirterek, Isparta il genelinde köy yollarının toplam 750 kilometrelik kısmının sıcak asfaltla kaplı olduğunu söyledi.

İl Özel İdaresi'nin bu yıl 16,2 kilometresi sıcak asfalt, 44 kilometresi ise birinci kat ve ikinci kat sathi kaplama olmak üzere toplam 60,2 kilometre asfalt çalışması yapacağı kaydedildi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler