USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Isparta'da Derya Uluğ ve Funda Arar'ın yerine çıkacak isimler belli oldu

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde yapılacak Melek Mosso konserinin iptal edilmesi sonrası festivalden çekildiklerini duyuran Funda Arar ve Derya Uluğ'un yerine Niran Ünsal ve Işın Karaca sahneye çıkacak.

Isparta'da Derya Uluğ ve Funda Arar'ın yerine çıkacak isimler belli oldu
30-05-2022 20:17
Google News

Isparta Uluslararası Gül Festivali’nde sahne alacağı açıklanan Melek Mosso’nun konseri, ‘İslami hassasiyetler’ gerekçe gösterilerek belediye tarafından iptal edilmiş, Mosso’nun yerine Seda Sayan'ın konser vereceği açıklanmıştı.

Aynı festival kapsamında konser vermesi beklenen Funda Arar ve Derya Uluğ, Melek Mosso’ya destek olmak için konserden çekildiğini açıklamıştı.

Funda Arar ve Derya Uluğ'dan konser yasağı kararı: Biz de yokuz; başka konserlerde buluşmak üzereFunda Arar ve Derya Uluğ'dan konser yasağı kararı: Biz de yokuz; başka konserlerde buluşmak üzereMagazin

YENİ İSİMLER BELLİ OLDU

Arar ve Uluğ’un yerine Niran Ünsal, Işın Karaca ve Altay getirildi.

SAHNE KIYAFETLERİ NEDENİYLE GÜLŞEN'İ HEDEF ALMIŞTI

Işın Karaca, sahne kıyafetleri nedeniyle hedef gösterilen şarkıcı Gülşen'i hedef alan açıklamaları ile gündeme gelmiş, Karaca yaptığı açıklamalarda; ''Ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum'' demişti.

Işın Karaca'dan Gülşen açıklaması: Bu ülkeye göre hareket etmelidirIşın Karaca'dan Gülşen açıklaması: Bu ülkeye göre hareket etmelidirMagazin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler