USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

İzmir Çeşme'de korkutan yangın. Yangın bölgesine yakın evler boşaltıldı

İzmir'in Çeşme ilçesinde, otluk alanda çıkan yangını söndürmek için Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale başlattı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, yangınla ilgili sosyal medyadan destek çağrısında bulundu

İzmir Çeşme'de korkutan yangın. Yangın bölgesine yakın evler boşaltıldı
19-07-2022 00:40
Google News

Yangın, saat 22.40 sıralarında Çeşme ilçesine bağlı Ildırı Mahallesi'ndeki otluk alanda çıktı. Yangını gören vatandaşlar, Orman Bölge Müdürlüğüne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye 2 arazöz ve 2 ilk müdahale aracı sevk edildi.

Bölgeye gelen ekiplerin yangını söndürmek için mücadele başlattı.

Rüzgarın etkisiyle yangının ormanlık alana sıçramasından endişe edildiği ve çalışmaların yoğun şekilde sürdürüldğü belirtildi.

Yangın bölgesine yakın bazı evler tedbir amaçlı boşaltıldı.

BAŞKAN ORAN: ÖNÜMÜZDE BÜYÜK YANGIN VAR, TANKERLERİNİZLE DESTEĞE GELİN

Alevlerin yerleşim bölgelerini tehdit etmesi üzerine bölgeye İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, yangınla ilgili sosyal medyadan destek çağrısında bulundu. Oran yaptığı paylaşımda yangının büyük olduğu ifade ederek, "Önümüzde büyük yangın var, tankerleriniz dolu olarak desteğe gelin" dedi.

Belediye Başkanımız Ekrem Oran'ın çağrısı pic.twitter.com/sc6BGiK34x

— Çeşme Belediyesi (@cesmebld) July 18, 2022

Çeşme Belediyesi ise şu açıklamayı yaptı:

İldır merkezde çıkan ve hızla yayılan yangın bölgesinde tüm ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz. Yangının en kısa sürede kontrol altına alınması için itfaiye ve belediye ekiplerimiz ile mücadele ediyoruz.

Yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Çalışmalar ise sürüyor. Yangının bilançosu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler