USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Jorge Jesus'un hedefi 9'da 9 yapmak!

Tüm Spor - Futbolcuları ile toplantı yapan Jorge Jesus, “Bizim işimiz kalan 9 maçı da kazanmak olmalı. Sonrasında duruma bakacağız. Ama öncelikle Karagümrük’ü geçmeliyiz. Bizi final gibi bir maç bekliyor” dedi.

Jorge Jesus'un hedefi 9'da 9 yapmak!
09-04-2023 11:47
Google News

Fenerbahçe'de Karagümrük maçının hazırlıkları devam ederken teknik direktör Jorge Jesus, Sarı-Lacivertli futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi.

Futbolcuları ile toplantı yapan Jorge Jesus, "Bizim işimiz kalan 9 maçı da kazanmak olmalı. Sonrasında duruma bakacağız. Ama öncelikle Karagümrük'ü geçmeliyiz. Bizi final gibi bir maç bekliyor" dedi.

Sarı-Lacivertliler kritik Karagümrük virajını kayıpsız dönmeyi amaçlarken Jorge Jesus'un sahaya süreceği kadro da netleşmeye başladı. Kalede Altay Bayındır olacak. Alioski'nin kupa maçındaki performansından memnun olan Jesus'un, 31 yaşındaki futbolcuya defans hattının solunda şans vermeyi düşündüğü ifade edildi. Portekizli teknik adam, Szalai-Samet tandemini bozmayacak, sağ bekte de Ferdi Kadıoğlu'nu oynatacak. Orta sahanın ortasında Willian Arao'nun görev alması beklenirken, Brezilyalı oyuncunun partneri henüz netlik kazanmadı. Teknik direktör Jorge Jesus; İsmail Yüksek, Miha Zajc ve Crespo arasından tercih yapacak. Hücum hattının sağında Arda Güler, solunda ise hafta içinde Kayserispor filelerine 2 gol gönderen Emre Mor olacak. İleri uçta ise Valencia ile birlikte Serdar Dursun görev yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler