USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kadın erkek eşitliği için uluslararası iş birliği

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN WOMEN) iş birliği ile gerçekleştirilen Erkeklerin ve Erkek Çocuklarının Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Katılımı Eğitici Eğitimi’nin son oturumu yapıl

Kadın erkek eşitliği için uluslararası iş birliği
23-07-2023 10:34
Google News

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN WOMEN) iş birliği ile gerçekleştirilen Erkeklerin ve Erkek Çocuklarının Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Katılımı Eğitici Eğitimi’nin son oturumu yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi ve UN WOMEN iş birliğiyle kentteki bir otelde düzenlenen eğitici eğitimine, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayten Dolançay,  BM Kadın Birimi Çocuk Yaşta, Erken ve Zorla Evlilikler Proje Sorumlusu Ezgi Avcı, BM Kadın Birimi Çocuk Yaşta, Erken ve Zorla Evlilikler Danışmanı Nurcihan Temur katıldı. Yüz yüze yapılan 2 günlük eğitimde BM Danışmanı Murat Göç Bilgin, eğitici eğitiminin atölye tasarımlarında "Erkeklere Nasıl Ulaşacağız? Erkekleri Dönüşüme Nasıl İkna Edeceğiz? Erkeklerle Erkekliği Konuşmanın Püf noktaları, Kampanya İçeriği ve Yönteminin Belirlenmesi. Erkeklerle Erkekliği Konuşmanın Riskleri, Olası Dirençler, Sorunları Çözme Yolları. İzleme, Göstergeler Oluşturma ve Raporlama konularında bilgi verdi, grup çalışmaları yaptı.  (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler