USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kadın Girişimciler Zirvede Buluşuyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen zirvede, TKDK'nin hibe desteklerinden yararlanarak yatırım yapan kadın girişimciler bir araya geliyor.

Kadın Girişimciler Zirvede Buluşuyor
05-03-2024 10:38
Google News

TKDK'nin hibe desteklerinden yararlanarak yatırım yapan kadın girişimcileri buluşturacak bir zirve düzenleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın da katılması beklenen zirve, The Ankara Hotel'de yarın başlayacak ve 8 Mart'ta sona erecek. Zirvede kadının kırsal kalkınmadaki rolü ve destekleme mekanizmaları gibi konular ele alınacak. Aynı zamanda TKDK destekleriyle yatırım yapan kadın girişimcilerin deneyimlerini paylaşacağı oturumlar düzenlenecek. Zirve, aynı zamanda oyuncu Hülya Koçyiğit'in katılacağı bir söyleşi de içeriyor.

Tarım, Gıda ve Su Politikalarında Kadın Emeği ve TKDK - IPARD Destekleriyle Hayalini Gerçeğe Dönüştüren Kadın Faydalanıcılar gibi konuların ele alınacağı oturumlar da zirve programında yer alıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı birimler, Yerel Eylem Grubu dernekleri ve kadın girişimcilerin stant açacağı zirve boyunca ayrıca Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler