USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kaldırım işgalleri ve kaçak yapılaşmayla mücadele çağrısı

Nuri PİR/ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, kent genelindeki kaldırım işgallerinin ve özellikle depremden sonra kırsaldaki kaçak yapılaşmanın önüne geçilmesi gerektiğ

Kaldırım işgalleri ve kaçak yapılaşmayla mücadele çağrısı
13-06-2023 16:28
Google News

Nuri PİR/ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, kent genelindeki kaldırım işgallerinin ve özellikle depremden sonra kırsaldaki kaçak yapılaşmanın önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Toplantısı 2’nci oturumu, Meclis Başkanvekili ve Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MHP Grup Başkanvekili Demirdağ, kentte çözüme kavuşturulması gereken bazı sorunları anlattı. Demirdağ, “En büyük sorunlardan bir tanesi özellikle kaldırım işgalleri. Gerçekten hepimiz yaşıyoruz, görüyoruz. Kendi mahallelerimizde, özellikle ana bulvar üzerindeki bütün alanlar şu an işgal altında. Bu sorunun giderilmesini istiyoruz. Gerçekten yürüyemiyoruz. Onun için son verilmesi lazım. Elbette ki izinle iş yapan arkadaşlarımız için herhangi bir sıkıntı yok. Çakmak Caddesi, Küçüksaat, Kocavezir bütün bölgelere lütfen çekidüzen verilsin” dedi.
‘ŞEHRİMİZİN BİRÇOK YERİNDE İŞGAL VAR’
Depremden sonra kaçak yapılaşmanın da arttığını söyleyen Demirdağ, “Şehrimizin birçok yerinde, köyde, kasabada, kenar mahallelerde aşırı derecede yapılaşma ve işgal var. Devletin kamu malları aşırı derecede konteynerlerle, prefabrik yapılarla işgal ediliyor. Elbette ki bununla mücadele eden belediye başkanlarımız var, müsaade etmeyenler de var ama dolaştığımız zaman, Karaisalı, Kozan merkezi, Kozan ilçeleri, yaylaların özellikle müthiş bir yapılaşma içerisinde olduğunu görüyoruz ve bunların hiçbiri kanuni değil” diye konuştu. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler