USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Karmen Payzaj İlker Mavi’ye GSO’dan plaket.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adnan Ünverdi, 2022 yılı Aralık ayında yapılan ve yarın geç olabilir Hemen şimdi diyerek farkındalık oluşturmak için “Yeşil Gelecek” temasıyla düzenlenen ödül törenine katkılarından dolayı Gaziantep’in en büyük peyzaj firması Karmen Peyzaj Yönetim Kurulu Başkanı İlker Mavi’ye plaket takdim etti.

Karmen Payzaj İlker Mavi’ye GSO’dan plaket.
10-01-2023 09:19
10-01-2023 09:24
Google News

Yeşil Gelecek temasıyla düzenlenen ödül töreni Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımı ile yapılmış, 50’nin üzerinde firmaya ödülleri verilmişti.

Törenin düzenlendiği ve yeşil gelecek konseptine uygun doğal bitli örtüsü ile süslendiği salonu yeşile bürüyen ve bahçeye çeviren Karmen Payzaj Yönetim Kurulu Başkanı İlker Mavi’ye GSO Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetimi tarafından katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

GSO Başkanı Adnan Ünverdi, paylaşımında yaptığı açıklamada, “Odamızı ziyaret eden Karmen Peyzaj Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İlker Mavi'ye nazik ziyaretleri ve ödül törenimizdeki katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

Karmen Payzaj hakkında:

1975 Yılında Mehmet MAVİ öncülüğünde kurulan Karmen Peyzaj 45 yılı aşkın tecrübesi ile peyzaj ve çevre düzenleme alanında 

sektörün öncü firması olmayı sürdürmektedir.

Mehmet MAVİ'den bayrağı devralan İLKER MAVİ öncülüğünde yenilikçi alt yapısı ve geniş ürün 

yelpazesi ile hizmetlerine devam etmektedir.

Peyzaj alanında, peyzaj projelerinde, uygulanmasında, 

bakımında ve rulo çim üretiminde sektöre öncülük etmeye devam etmekteyiz.

Hedefimiz; Kurucumuz Mehmet Mavi’den devraldığımız bayrağı, başarılarla dolu nice 45 yıllara taşıyıp, gelecek nesillere yine başarı ile emanet etmektir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler