USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kastamonu’da çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı

Olay, aktekke mahallesi deveciler sokak'ta meydana geldi.

Kastamonu’da çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı
17-10-2024 13:49
Google News

Kastamonu’da bir vatandaş, tartıştığı şahıs tarafından silahla bacaklarından vuruldu. Yaşanan olayın ardından yaralı vatandaşın yakını, olayı gerçekleştiren şahsın babasını bıçakla yaraladı.


Olay, Aktekke Mahallesi Deveciler Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç. ile Z.Y. isimli şahıslar arasında bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Ç., yanında bulundurduğu silah ile Z.Y.’yi bacaklarından vurarak yaraladı. Yaralanan şahıs olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Yaşanan olaydan kısa bir süre sonra Z.Y.’nin yakını E.Y., M.Ç.’nin babası Murat Ç.’nin bulunduğu kıraathaneye gitti. E.Y., Murat Ç.’yi bıçaklayarak yaraladı. Yaralanan Murat Ç., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Olayın ardından polis ekipleri, her iki olay yerinde de güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, M.Ç. ile E.Y.’yi kısa sürede suç aletleriyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler