USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Çocuk Evleri'nde Özel Çocuklara Hizmet Sunmaya Devam Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Çocuk Evleri'nde özel çocuklara gündüzlü bakım hizmeti sunarken, ailelerden gelen teşekkürleri alıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Çocuk Evleri'nde Özel Çocuklara Hizmet Sunmaya Devam Ediyor
20-02-2024 13:39
Google News

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yerel yönetim hizmetlerinde birlik, beraberlik ve dayanışmayı sürdürerek özel çocuklara hizmet vermeye devam ediyor. Beyazşehir ve Yüksel Ateş Engelsiz Çocuk Evleri'nde 4-12 yaş arasındaki zihinsel engelli çocuklara özel bakım hizmeti sunuluyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin Engelsiz Çocuk Evleri'nde görev yapan Fatma İzmitli, burada hem çocuklara hem de ailelere destek verdiklerini belirterek, özel çocukların güvenli bir ortamda hizmet alırken ailelerin de gönül rahatlığıyla çocukları burada bırakabildiğini dile getirdi.

Bir otizmli çocuğa sahip olan Zuhal Türkoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnuniyetini dile getirerek, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın özel çocuklara verdiği destekten övgüyle bahsetti. Karakaş ve Güngördü de benzer şekilde özel çocuklarının burada çok iyi hizmet gördüğünü ve kendilerine güven verdiğini belirttiler.

Engelsiz Çocuk Evleri'nin özel çocuklara ve ailelerine sunduğu hizmetlerle ilgili memnuniyetlerini dile getiren veliler, Büyükşehir Belediye Başkanı'nın özel çocuklara verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Yaptıkları çalışmalarla kalplere dokunan Büyükşehir Belediyesi, engelsiz bir yaşam için hizmetlerine devam ediyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler