USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Kepez’de el ele orman temizliği

Kepez belediyesi, antalya gençlik ve spor il müdürlüğü ile orman bölge müdürlüğü’nün işbirliğiyle duacı hastane yolu ile gençlik kampı arasında kalan ormanlık alan, gönüllülerinde desteğiyle çöplerden temizlendi. özgecan aslan gençlik merkezi, antalya tobb fen lisesi öğrencilerinin de katılım sağladığı temizlik çalışmasında, halı, kilim, kağıt, cam ve plastik vb. Atıklardan oluşan iki kamyon çöp toplandı.

Kepez’de el ele orman temizliği
21-10-2024 13:59
Google News

Kepez Belediyesi, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Duacı hastane yolu ile Gençlik Kampı arasında kalan ormanlık alan, gönüllülerinde desteğiyle çöplerden temizlendi. Özgecan Aslan Gençlik Merkezi, Antalya TOBB Fen Lisesi öğrencilerinin de katılım sağladığı temizlik çalışmasında, halı, kilim, kağıt, cam ve plastik gibi atıklardan oluşan iki kamyon çöp toplandı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle, Türkiye genelinde 81 ildezamanlı olarak düzenlenen orman temizliği etkinliği, Antalya’da da gerçekleştirildi. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğünün koordinasyonunda yapılan etkinliğe, Kepez Belediyesi de destek verdi. Duacı Hastane Yolu ile Gençlik Kampı arasında kalan ormanlık alanda gerçekleştirilen temizliğe, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi, Antalya TOBB Fen Lisesi öğrencileri ve gönüllüler katıldı. Ormanlık alanda her köşeye atılan çöpler titizlikle toplandı. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gençlerin çevreye duyarlılığını artırmak, sürdürülebilir çevre bilincini güçlendirmek ve ormanların korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla etkinliğe aktif olarak katıldı. Gençlerle birlikte ormanlık alandaki çöpleri toplayan Kepez Belediyesi ekipleri, koltuk, halı gibi büyük ve ağır atıkları da kamyonlara taşıdı. Halı, kilim, koltuk, kağıt, plastik ve cam şişe gibi çeşitli atıkların toplandığı çalışmanın sonunda, ormanlık alan iki kamyon dolusu çöpten temizlendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler