USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kerem için rekor teklif! Kulüp rekoru kırılacak

Tüm Spor - Hollanda devi Ajax'ın, Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu için yaz trasnfer döneminde 20 milyon euroluk transfer teklifinde bulunacağı iddia edildi.

Kerem için rekor teklif! Kulüp rekoru kırılacak
19-04-2023 10:18
Google News

Bu sezon yaptığı tüm transferleri şampiyonluk ihtimali üzerine yapan Dursun Özbek yönetimi, ligi lider tamamlayıp Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyor.

Galatasaray'ın başarılı kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için Avrupa devi harekete geçti. 24 yaşındaki yıldız oyuncu Kerem Aktürkoğlu son iki sezondur Galatasaray forması ile oynadığı oyunla büyük beğeni topladı.

Genç yıldız için Avrupa'nın köklü kulüplerinden Ajax yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

AJAX, KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN GELDİ

Hollanda'nın köklü kulübü Ajax, Galatasaray'ın Kayserispor ile oynadığı son maçta başarılı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nu izlemek için stadda bulundu.

Kırmızı -beyazlı ekibin milli futbolcu Kerem Aktüroğlu'nu yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve sarı-kırmızılıların kapısını çalmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

GALATASARAY'DAN REKOR TALEP

Galatasaray yönetimi ise Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon euroluk bir teklif bekliyor. Hollanda ekibinin Kerem Aktürkoğlu için bu rakamı ödeyebileceği de gelen bilgiler arasında.

24 yaşındaki milli oyuncunun ise en büyük hayallerinden biri olan Avrupa'da oynamaya sıcak baktığı biliniyor.

Milli oyuncunun transferinin 20 milyon euro bedelle gerçekleşmesi halinde Galatasaray tarihinin en pahalı satışı olacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Başarılı orta saha oyuncusu Kerem Aktürkoğlu sarı-kırmızılı forma ile bu sezon çıktığı 30 resmi maçta 9 kez rakip fileleri havalandırırken 8 kere de gol pası attı. Bu sezon 2013 dakika sahada kaldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler