USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kick Boks Türkiye Şampiyonasından 35 madalya ile döndüler

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYELİ sporcular, katıldıkları Kick Boks Türkiye Şampiyonası’ndan 35 madalyayla kente döndü. Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 6-13 Temmuz tarihleri arasında Mardin’de düzenlenen Kick Bo

Kick Boks Türkiye Şampiyonasından 35 madalya ile döndüler
19-07-2023 12:16
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYELİ sporcular, katıldıkları Kick Boks Türkiye Şampiyonası’ndan 35 madalyayla kente döndü.
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 6-13 Temmuz tarihleri arasında Mardin’de düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası sona erdi. Artuklu Spor Salonu’nda başlayan şampiyonaya 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcu katıldı. Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde düzenlenen şampiyonada, sporcular dereceye girebilmek için mücadele etti.
Osmaniye Gençlik ve Spor  Müdürlüğü adına yarışmaya katılan sporcular, rekor derece elde etti. 35 sporcu, çeşitli kategorilerde aldıkları 10 altın, 9 gümüş ve 16 bronz madalya ile gurur kaynağı olarak kente döndü.
Osmaniye Kick Boks İl Temsilcisi Muzaffer Akkaya, “Osmaniye’mizin gurur tablosu olan ilimizi en iyi şekilde yarışmalarda temsil eden antrenör ve sporcularımızı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler