USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kılıçdaroğlu'ndan yüz binlerce öğretmene çağrı: Bu sınava girmeyin

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yüz binlerce öğretmene MEB'in kariyer sınavına girmeme çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, "Öğretmenlere sesleniyorum; bu saygısızlığa katlanmak zorunda değilsiniz, bu sınava girmeyin." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan yüz binlerce öğretmene çağrı: Bu sınava girmeyin
07-08-2022 21:07
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından öğretmenlerin durumuyla ilgili açıklama yaptı.

“BU SINAVA GİRMEYİN”

‘Kariyer sınavı' konusunda tepkisini dile getiren Kılıçdaroğlu, “Öğretmen kariyer sınavı rencide edici olduğu için daha makul bir çözüm bulmak üzere çağrı yapmıştım. Yanaşmadılar. Öğretmenlere sesleniyorum; bu saygısızlığa katlanmak zorunda değilsiniz, bu sınava girmeyin. Sizleri incitmeyecek çözümü seçimden sonra birlikte (konuşarak) buluruz” dedi.

İKTİDARA “BU İŞİ MAKUL BİR ŞEKİLDE ÇÖZELİM DİYEREK” ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Kılıçdaroğlu, öğretmenlere kariyer sınavı uygulamasına tepki göstererek, “Ömrünün yarısını evlatlarımızı yetiştirmeye adamış öğretmenlerimizi bile kariyer sınavına tabi tutmak istiyorlar. Bu onur kırıcı bir davranış. İktidarı öğretmen ve öğretme üzerinden eleştirmek istemiyorum” ifadelerini kullanmış, iktidara seslenerek, “Çağırımdır, gelin birlikte bu işi daha makul bir şekilde çözelim. En değerlilerimizi kariyer sınavları ile rencide etmeyelim. Uzman ve başöğretmen ilan etmenin yolu çoktur” demişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler