USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Esnafı Dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze'de servisçi esnafıyla bir araya gelerek yapılacak yol çalışmalarını takip edeceklerini belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Esnafı Dinledi
25-02-2024 09:33
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze’de servisçi esnafıyla bir araya gelerek yapılacak yol çalışmalarını takip edeceklerini belirtti.

Gebze Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Başkan Büyükakın, "Kuzey Marmara Otoyolu’ndan GOSB’a uzanacak olan yolun yapılmasının takipçisi olacağız. O zaman trafik akışı şehrin dışına taşınacak ve hem bölge halkı hem de esnafımız rahatlamış olacak" dedi.

Esnaf ile sürekli istişare halinde olduklarını ve halkın ihtiyaçlarını karşılamak için belediyenin var olduğunu belirten Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz ile birlikte bölgede yapılan çalışmalara değindi. Büyükakın, GOSB kavşağına uzanacak yeni yol projesi için bakanlığa sunacaklarını ve trafik akışının düzenleneceğini söyledi.

Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz ise yapılan altyapı çalışmaları ve master planının Gebze'nin rahatlamasına katkı sağlayacağını belirterek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler