USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Konyaspor Vaduz rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!

Haber 7 - UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme turundaki temsilcimiz Konyaspor, Lihtenştayn ekibi Vaduz'la oynadıkları ilk maçın akabinde bu kez rövanş mücadelesi için hazırlıklara başladı. Rheinpark Stadyumu'ndaki müsabakadan sonra gözler Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'na

Konyaspor Vaduz rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
04-08-2022 23:13
Google News

İlhan Palut'la Avrupa'daki serüvenini sürdüren Konyaspor, Lihtenştayn ekibi FC Vaduz ile ikinci maça odaklanmış durumda. İlk maçını 4 Ağustos Perşembe günü Rheinpark Stadyumu'nda oynayan Yeşil-Beyazlılar, ikinci maça evinde çıkacak. Peki, Konyaspor Vaduz maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Dahası binlerce futbolsever maç bilet fiyatlarını araştırıyor. İşte, Konyaspor Vaduz rövanşının yayın bilgisi...

KONYASPOR VADUZ MAÇI NE ZAMAN?

Türk futbolunun UEFA'daki katsayısının artması açısından son derece önem arz eden Konyaspor Vaduz arasındaki rövanş maçı, 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak. Bu müsabaka, Yeşil-Beyazlıların 42 bin kişi kapasiteli evi Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda düzenlenecek.

Sokol Cikalleshi ile Soner Dikmen

HANGİ KANALDA?

Konyaspor ile Vaduz'un oynayacağı rövanş müsabakası, Türkiye'de A Spor kanalından izlenebilecek. Ayrıca A Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

KONYASPOR'UN EKSİKLERİ

Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Konyaspor'un Vaduz'la çıkacağı ikinci maç öncesinde eksik futbolcusu bulunmuyor. İlk maçta da sadece Sokol Cikalleshi kart cezalısı olması sebebiyle kadroda yer almamıştı. Konya'nın Lihtenştaynlı rakibini tam kadro ile karşılaması bekleniyor.

Zymer Bytyqi, Konyaspor

MUHTEMEL RAKİPLERİ

BATE Borisov'u eleyerek UEFA Avrupa Konferans Ligi macerasına atılan Konyaspor, Vaduz'u da elemesi halinde Neftçi Bakü x Rapid Wien eşleşmesinin sonucuna odaklanacak. Bu eşleşmede rakibine üstünlük kuran taraf, Konya'nın Play-Off etabındaki rakibi olacak.