USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Kurtlar Vadisi'yle meşhur olan Özcan Varaylı’dan göze çarpan çıkış! Söyledikleri olay old

Haber 7 - Gerek Polat Alemdar’ın gerekse Süleyman Çakır’ın aleyhinde faaliyetler yürüten Cerrahpaşalı Halit karakteriyle tanınırlık kazanan Özcan Varaylı aradan seneler geçtikten sonra beklenmedik bir çıkışa imza attı. Kurtlar Vadisi’nde rol aldıktan sonra Eşk

Kurtlar Vadisi'yle meşhur olan Özcan Varaylı’dan göze çarpan çıkış! Söyledikleri olay old
01-06-2022 13:05
Google News

Oktay Kaynarca’nın üstlendiği Süleyman Çakır karakterine senaryo icabı komplo kuran ve ölümüne sebebiyet vermesiyle akıllara kazınan Kurtlar Vadisi oyuncusu Özcan Varaylı’dan şaşırtıcı bir itiraf geldi. Milyonların severek seyrettiği Süleyman Çakır karakterinin sonunu getiren, Cerrahpaşalı Halit karakteri ile izleyenleri tesiri altında bıraktıran Özcan Varaylı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine defalarca kez çağrıldığını açıkladı.

Gülsim Ali, Gönül Dağı’ndan neden ayrıldığını ilk defa açıkladı! Son noktayı böyle koyduGülsim Ali, Gönül Dağı’ndan neden ayrıldığını ilk defa açıkladı! Son noktayı böyle koydu

Kurtlar Vadisi Oyuncusu Özcan Varaylı: ''Ölmek istemiyorum!''

Necati Şaşmaz’ın rol aldığı Polat Alemdar karakteri tarafından katledilmesi sonucunda hikayesi biten Özcan Varaylı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan gelen teklifi kabul etmediğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

"EDHO'ya beni her sezon çağırdılar. Ben kendimi tekrar etmemek için gitmek istemedim. Ama yani tekrar Oktay'ın karşına çıkıp bir sezon sonra ölmek istemiyorum ki. Ben başka bir şey istiyorum. Ben mafya adamı değilim"