USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

Manisa Tarzanı vefatının 61. yılında anılıyor

ölümünün 61’inci yılında manisa tarzanı ahmet bedevi, ardında bıraktığı efsanevi yaşam öyküsü ile anıldı. Manisa büyükşehir belediyesi tarafından organize edilen, ‘manisa tarzanı çevre günleri’ kapsamında ‘anılarla manisa tarzanı söyleşisi ve ilhan şeşen konseri düzenlendi. Manisa büyükşehir belediye başkanı ferdi zeyrek, etkinliğe katılan panelistlere ve sanatçı şeşen’e manisa tarzanı heykelleri hediye etti.

Manisa Tarzanı vefatının 61. yılında anılıyor
01-06-2024 09:46
Google News

Ölümünün 61’inci yılında Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi, ardında bıraktığı efsanevi yaşam öyküsü ile anıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, ‘Manisa Tarzanı Çevre Günleri’ kapsamında ‘Hatıralarla Manisa Tarzanı Söyleşisi ve İlhan Şeşen konseri düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, etkinliğe katılan panelistlere ve sanatçı Şeşen’e Manisa Tarzanı heykelleri hediye etti.


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, 31 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında Manisa Şehir Tiyatrosu’nda Hatıralarla Manisa Tarzanı ve İlhan Şeşen konseri düzenlendi.


Araştırmacı Yazar Bedriye Aksakal, Yazar Mustafa Pala ve Yazar Hakkı Avan’ın konuşmacı olarak katıldıkları panelin dinleyicileri arasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda yurttaşımız yer aldı. Manisa Tarzanı anlatıldı


Hatıralarla Manisa Tarzanı panelinde ilk olarak Yazar Mustafa Pala söz aldı. Pala, Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi’nin hayatı hakkında dinleyicileri bilgilendirdi. Yazar Hakkı Avan ise Manisa Tarzanı’na dair yazılan eserleri tanıttı. Araştırmacı Yazar Bedriye Aksakal ise konuşmasında abisi Araştırmacı Yazar Haydar Aksakal ile Manisa Tarzanı arasında yaşananlara, hatıralara yer verdi. İlhan Şeşen’den mini konser


Panelin ardından Manisa doğumlu, değerli Manisalı ünlü sanatçı İlhan Şeşen, bir konser verdi. Sevilen şarkılarını söyleyen Şeşen, dinleyicilerden gelen istek şarkıları da seslendirdi. Şeşen’e konuklar da coşkuya eşlik etti. Konserin ardından Başkan Ferdi Zeyrek, konuklarına katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileterek, çiçek takdiminde bulundu ve Manisa Tarzanı heykeller hediye etti. Manisalı çocuklar, Onur Erol şarkılarıyla doyasıya eğlendi


Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kentparkı’nda Onur Erol Çim Konseri düzenlendi. Sevilen şarkıcı Onur Erol, birbirinden eğlenceli şarkıları çocuklarla birlikte söyledi.


Konserin arasında kürsüye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, konseri dinleyen konuklara ve çocuklara iyi eğlenceler diledi. Sanatçı Onur Erol’a çiçek ve Manisa Tarzanı’nı simgeleyen hediyeyi takdim eden Başkan Zeyrek, bir konuşma yaptı.


Başkan Zeyrek, “Bugün Manisa Tarzan’ımız Ahmet Bedevi’nin ölüm yıldönümü. Manisa Tarzan’ımız Kurtuluş Savaşı zamanında Milli Mücadelede bulunmuş. Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerinden bir tanesi olmuş. Şehrimizin yakılıp, yıkıldığını görünce kıyamamış ve Manisa’ma sahip çıkmış. Dağda sırtında suları taşımış ve bu yeşillikleri bize kazandırmış. Bugün o yüzden, anlamlı bir gün. Kardeşlerimle, evlatlarımla bir arada olduğu için Onur amcanıza da teşekkür ediyorum. Manisa’mda yaşayan herkesi böyle güler yüzlü görmek, böyle mutlu görmek, beni o kadar çok mutlu ediyor ki, inşallah 5 yıl boyunca hep böyle mutlu günlerde buluşacağız. Hep güleceğiz, hep eğleneceğiz. Çünkü Manisa Tarzanı başta olmak üzere birçok değerimiz var. Bu değerleri unutmamak, yarınlara aktarmak, bizim en öncelikli görevlerimizin arasında yer alacak. Bugün Onur amcaları bizlerle birlikteydi. Çok eğleniyoruz, eğlenmeye devam edeceğiz. Onur amcanıza hoşgeldiniz diyorum, değer kattınız. Sevgili vatandaşlarım, sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız. Ben Manisa’mı çok seviyorum ve bu sevgi ve bu birliktelik, bizi öyle güzel günlere götürecek ki, hep mutlu olacağız, hep eğleneceğiz ve her zaman için el ele olacağız. Sağ olun var olun” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler