USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Mardin’de yol çalışmalarının startı verildi

Mardin büyükşehir belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte kızıltepe ilçesinde yol çalışmalarına başlayan ekipler, birçok kırsal mahalleyi bağlayan 57 kilometrelik yolda çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin’de yol çalışmalarının startı verildi
30-05-2022 15:26
Google News

Mardin Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte Kızıltepe ilçesinde yol çalışmalarına başlayan ekipler, birçok kırsal mahalleyi bağlayan 57 kilometrelik yolda çalışmalarını sürdürüyor.


Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, hava şartlarının yol çalışmalarına elverişli olmasıyla birlikte Kızıltepe ilçesinde yol genişletme, onarım, bakım ve stabilize çalışmalarına başladı.


Yukarı Çimenlik-Aşağı Çimenlik-Gürmüşe-Doğanlı-Yurderi-Mecburi-Beşdeğirmen-Arakapı-Uzunkaya-Esenli Mahallelerini Kızıltepe merkeze bağlayan grup yolu, Doyuran-Güngör-Hanyeri-Çağıl-Fesleğen-Ataköy-Elmalı Mahallelerini karayoluna bağlayan grup yolu, Elbeyli Mahallesini Yoldere Mahallesine bağlayan yol, Eşme Mahallesi ile Nusaybin karayolu arası, Kızıltepe merkez Halkalı Mahallesi ve Alemder yol ayırımı arasında ekipler çalışmalarını sürdürüyor.


Çalışmalar çerçevesinde asfalt sökümü, reglaj, hendek açma, temel ve alt temel serimi, sulama ve sıkıştırmanın ardından birinci ve ikinci kat sathi kaplama yapılacak. Çalışmaların biran önce bitmesi için ekipler, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler