USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mardin Valisi Akkoyun'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Mardin Valisi Akkoyun'dan  Cumhuriyet Bayramı Mesajı
28-10-2024 19:04
Google News
 Mardin Valisi Tuncay Akkoyun yayımladım29Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajında şunları söyledi "Necip Milletimizin istiklal ve istikbal yolunda verdiği mücadelenin milli egemenlikle taçlandığı günün, Cumhuriyetimizin 101’inci yıl dönümünü kutlamanın onuru ve gururu içerisindeyiz.
29 Ekim 1923 tarihi, aziz milletimizin hiçbir şekilde esareti kabul etmeyeceğini, hür yaşama iradesini her daim devam ettireceğini tüm dünyaya güçlü bir şekilde haykırdığı günün adıdır.
Aziz Milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmesi için bütün zorluk ve imkânsızlıklara rağmen yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle, büyük bir inanç ve kararlılıkla ve eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Kurtuluş Savaşı’mız zaferle sonuçlanmıştır.
Bundan 101 yıl önce ecdadımız büyük zaferle tarih yazdığı istiklal mücadelesini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. 
Bizler de bugün tarihimizden aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve beraberlik ruhuyla bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkarak, devletimizi; eğitim, kültür, sağlık, ulaşım, enerji, savunma sanayi, tarım ve ekonomi alanlarında attığımız adımlarla ülkemizi kalkındırmaya, geliştirmeye ve yükseltmeye devam edeceğiz.
Bulunduğu coğrafyada söz sahibi olan, adaletin, huzurun ve umudun adı Büyük ve Güçlü Türkiye için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.
Cumhuriyetimizin ikinci asrında “Tam Bağımsız Türkiye”nin inşası için istikrarlı mücadelemiz kutlu hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyecektir. 
Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler diliyorum.
Aziz milletimizin ve tüm hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum."

Kaynak: mardinsoz.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler