USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

MASKİ, Turgutlu'da Taşkınlara Karşı Yatırım Yapıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı İstasyonaltı Mahallesi ve çevre mahallelerde yağışlı havalarda oluşabilecek taşkınların önüne geçebilmek adına 46 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen 1.300 metrelik 2x2 menfez imalat çalışmalarını tüm hızıyla

MASKİ, Turgutlu'da Taşkınlara Karşı Yatırım Yapıyor
29-02-2024 15:04
Google News

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı İstasyonaltı Mahallesi ve çevre mahallelerde oluşabilecek taşkınları önlemek için 46 milyon TL yatırım bedeliyle gerçekleştirilen 1. 300 metrelik 2x2 menfez imalat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışma ile aşırı yağışlarda yaşanan taşkın sorunu kalıcı olarak çözüme kavuşturulacak.

MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci, Albayrak Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel ve yetkili personel, 46 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip menfez imalat çalışmalarını yerinde inceledi.

Muhtar Sertel, yapılan çalışmanın bölge için büyük bir önem taşıdığını belirterek, bölgedeki taşkın sorununun çözümüne katkı sağlayacak olmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir ise, proje hakkında detaylı bilgi vererek, Turgutlu ilçesinin genelini ilgilendiren bu menfez projesinin, yağmur sularını derelere deşarj etme ihtiyacını karşılayacağını ve taşkın sorununu ortadan kaldıracağını vurguladı.

İmalatların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirten Emir, bölgedeki vatandaşların yaşadığı sıkıntıları gidermek adına çalışmaların hızla ilerlediğini söyledi.

MASKİ'nin Turgutlu ilçesinde gerçekleştirdiği bu önemli yatırımın tamamlanmasıyla bölgedeki taşkın sorununun giderilmesi ve mahalle sakinlerinin rahat bir nefes alması hedefleniyor. Bu tür altyapı çalışmaları, şehirlerin gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması açısından büyük önem taşıyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler