USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Melih Gökçek'ten iddialı Mansur Yavaş çıkışı: Siyasi hayatı bitti

Ankapark konusunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ardından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten de yeni açıklamalar geldi. Gökçek, Yavaş'ın siyasi hayatının bittiğini iddia etti.

Melih Gökçek'ten iddialı Mansur Yavaş çıkışı: Siyasi hayatı bitti
30-07-2022 00:28
Google News

Ankara'da yer alan ve davalık olan Ankapark tartışmaları bitmek bilmiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak A Haber'de Memleket Meselesi programına konuk olan Melih Gökçek'ten iddialı bir çıkış geldi.

Katıldığı canlı yayında Ankapark'ta yer alan dinozorlarla ilgili açıklama yapan Gökçek basında yer alan fiyatların doğru olmadığını iddia etti. Gökçek Ankapark'ın toplam maliyeti için ise 1 milyar 350 bin lira rakamını verdi.

"MANSUR YAVAŞ'IN SİYASİ HAYATI BİTTİ"

Gökçek, Mansur Yavaş'a canlı yayın davetini yineledi. "Birazdan önemli belgeler paylaşacağım" diyen Gökçek, "Eğer samimiyse siyasi hayatı bitti" ifadelerini kullandı.

"PSİKOLOJİSİ BOZUK"

Mansur Yavaş daha önce Melih Gökçek için 'psikolojisi bozuk' suçlamasında bulunmuştu. Gökçek de canlı yayında aynı iddiayı Yavaş için kullanarak, "Meral Akşener'le açıklama yaparken mimiklerine dikkat edin, sağlıklı değil, psikolojisi bozuk" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler