USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mersin'de eğlence mekanlarına denetim

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de polis halka açık eğlence mekanları genel asayiş uygulaması yaptı. Mersin Emniyet Müdürlüğü, huzurlu bir kent için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 54 ekip ve 157 polisin katılımı i

Mersin'de eğlence mekanlarına denetim
19-10-2023 14:58
Google News

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de polis halka açık eğlence mekanları genel asayiş uygulaması yaptı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü, huzurlu bir kent için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 54 ekip ve 157 polisin katılımı ile eş zamanlı genel asayiş uygulaması yapıldı. Uygulama sırasında kentte faaliyet gösteren umuma açık eğlence mekanları üzerinde, il genel asayiş yönünden denetlenmesini sağlamak, suç ve suçlular ile mücadeleyi etkin bir şekilde yürüterek, suça konu her türlü maddi unsurun ele geçirilmesine yönelik 377 kişiye uygulanan GBT sorgusunda biri yaşı küçük 3 yabancı uyruklu izinsiz çalışan, aranan şahıs, 2 yoklama kaçağı şahıs hakkında işlem yapıldı.
Denetimler sırasında 2 iş yerlerinde tespit edilen eksiklikler ve mevzuata aykırı usulsüz çalışma şartları ile ilgili tutanak düzenlenirken Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Mersin Polis Teşkilatı'nın halkın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği bildirildi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler