USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mersin'de tedavi edilen 2 deniz kaplumbağası denize bırakıldı

Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)- MERSİN'de tedavisi tamamlanan 'chelonia mydas' cinsi 2 deniz kaplumbağası, markalanarak denize bırakıldı. Deniz Kaplumbağaları Kurtarma, Rehabilitasyon ve Bilgilendirme Merkezi'nde tedavisi yapılan 2 yeşil deniz

Mersin'de tedavi edilen 2 deniz kaplumbağası denize bırakıldı
06-06-2023 10:57
Google News

Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)- MERSİN'de tedavisi tamamlanan 'chelonia mydas' cinsi 2 deniz kaplumbağası, markalanarak denize bırakıldı.
Deniz Kaplumbağaları Kurtarma, Rehabilitasyon ve Bilgilendirme Merkezi'nde tedavisi yapılan 2 yeşil deniz kaplumbağasının suya bırakılması için Millet Bahçesi'nde etkinlik düzenlendi. Programa, AK Parti Mersin milletvekilleri Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez ile Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hüseyin Özgür Yalçın katıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Mersin Valiliği, Doğu Koruma ve Milli Parklar Mersin Şube Müdürlüğü ve Akdeniz Belediyesinin desteğiyle, Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen etkinliğe, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen çocuklar da katılım gösterdi. Görevlilerin kimliklendirme amacıyla marka taktığı yeşil deniz kaplumbağaları, sahilden denize bırakıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar ve çocuklar da hayvanların suyla buluşmasını izledi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler