USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MHP Adana’da hedef 5 milletvekili

Nuri PİR/ADANA,(DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, seçimlerde kentten 5 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. MHP Adana İl Başkanlığı, kentteki bir otelde 28’inci Dönem Milletvekili A

MHP Adana’da hedef 5 milletvekili
14-04-2023 10:33
Google News

Nuri PİR/ADANA,(DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, seçimlerde kentten 5 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
MHP Adana İl Başkanlığı, kentteki bir otelde 28’inci Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Yusuf Kanlı, 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için Cumhur İttifakı’nın özveriyle çalıştığını söyledi. İttifak mensubu belediye başkanlarının ve teşkilatların da yerel seçim atmosferindeymiş gibi çalıştığını dile getiren Kanlı, “Dün olduğu gibi bugün de sahadalar. MHP önceki dönemlerde Adana’da 2 dönem 4 milletvekili çıkardı. 4 vekil çıkardığımızda 5’inci vekili 2 bin oyla kaybetmiştik. Birlik ve beraberlik içerisinde 5’inci milletvekilini meclise göndermek noktasında bir hedef koyduk kendimize. Bunun için azimli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler