USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MHP de liste tamam

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sümbül, sosyal medya hesabından şunları yazdı. " Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip S

MHP de liste tamam
15-09-2022 00:55
Google News

MHP de liste tamam 

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sümbül, sosyal medya hesabından şunları yazdı. " Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Başkanımızın emir ve talimatları, MHP Antalya İl Başkanımız Sayın Hilmi Durgun ’un teklifleri ile MHP Alanya İlçe Başkanlığı yeni yönetim kurulumuz oluşturulmuştur. 

Bir önce ki dönem görev yapmış İlçe Başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeni yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda Liderine sadakat ve teşkilatlarına bağlılıkla sancağımızı bir adım daha ileriye taşımak adına mücadeleden geri durmayacaklarına inancım tamdır. 

Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi başta olmak üzere, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımıza, MHP Antalya Milletvekilimize, MYK Üyelerimize, İl Başkanımıza şahsıma ve yönetim kurulumuza duydukları güvenden ötürü şükranlarımı arz ederim.

Bu düşüncelerle, yeni oluşturulan yönetim kurulumuzun Vatanımıza, Milletimize, Alanyamıza ve Ülkücü Milliyetçi Harekete hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. 

Mustafa SÜNBÜL 

MHP Alanya İlçe Başkanı"

Haber:Zeki Demir

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler