USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milli Savunma Bakanı Güler, SAHA EXPO 2024 Fuarı'nı gezdi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'ndaki standları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Milli Savunma Bakanı Güler, SAHA EXPO 2024 Fuarı'nı gezdi
24-10-2024 16:57
Google News
İstanbul

Bakan Güler, İstanbul Fuar Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) destekleriyle Anadolu Ajansının global iletişim ortaklığında düzenlenen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'ndaki standları gezdi.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli araç istasyonu üretimi yapan firmanın standını ziyaret eden Güler, burada güneş enerjisi sistemi ile geliştirilen araç şarj istasyonu hakkında firma yetkilisinden bilgi aldı.

Ardından CANiK firmasının standına giderek "Venom LR" isimli silahı inceleyen Güler, daha sonra Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarının standlarının bulunduğu alanı ziyaret etti.

Burada yerli ve milli imkanlarla geliştirilen silah, mühimmat ve askeri araçlar hakkında bilgi alan Güler, ardından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) standında da incelemelerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler