USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Murat Sancak: Beşiktaşlılar kusura bakmayın; tüm Türkiye tiyatro seyretti

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor'a 3-1 kaybettikleri maçın ardından isyan etti.

Murat Sancak: Beşiktaşlılar kusura bakmayın; tüm Türkiye tiyatro seyretti
24-04-2022 00:45
Google News

Adana Demirspor sahasında Trabzonspor'a 3-1 yenildi. Ev sahibi takım duraklamada Loic Remy ile penaltıdan yararlanamadı.

Maçın ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Twitter hesabından isyan etti.

Sancak, "Statta olsaydım 3 tane televizyon kırmıştım. Maalesef cezalı olduğum İçin kıramadım. Beşiktaşlılar kusura bakmayın; tiyatro seyretti tüm Türkiye! Ne diyeyim şimdi hazır ve nazır bekliyorlar ceza vermek için. Söylenecek şeyler söylendi." ifadelerini kullandı.

"Ama kimsenin hakkı kimsede kalmıyacak. Provoke edilmek istenildi ama sağduyulu taraftarımız bu oyuna gelmedi. Sağ olsunlar kursaklarında kaldı. Amaçlarına ulaşamadı. Onlar kendilerini biliyorlar. Gün ola hayır ola. Onurlarıyla eksiklere rağmen mücadele ettiler, takımımı tebrik ediyorum."

stat ta olsaydım 3 tane kırmıştım,maalesef cezalı olduğum İçin kıramadım,BJK lılar kusura bakmayın,tiyatro seyretti,tüm Türkiye,ne diyeyim şimdi hazır ve nazır bekliyorlar,ceza vermek için,söylenecek şeyler söylendi,bekliyorum bende izliyorum,bu uğurlu,Yankya ne olaca

— Murat Sancak (@MuratSancakMt) April 23, 2022