USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Narin Güran amcasından sonra annesi de gözaltında!

Son dakika: Diyarbakır'da 11 gündür kayıp olan Narin Güran soruşturmasında Narin'in amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı olan S.G ile Narin'in annesi Yüksel Güran gözaltına alındı.

Narin Güran amcasından sonra annesi de gözaltında!
31-08-2024 14:57
Google News

10 gündür aranan Narin’in annesinini işaret ettiği nokta ilk kez görüntülendi

GALERİNİN DEVAMI <p>Diyarbakır, Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta 15.00 sıralarında <a href=Narin Güran'dan haber alamayan ailenin yetkililere bildirmesi üzerine bölgede, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekiplerince başlatılan arama çalışmaları 10. gününde devam ediyor.

"><p>Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca Narin'in kaybolmasına <a href=ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında aile bireyleri tek tek sorguya alınmış ve gece saatlerinde sorguların tamamlanması ile birlikte serbest bırakılmışlardı.

"><p><span data-style=ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

"><p>Kayıp Narin'in bulunabilmesi için havadan ve karadan karış karış arama yapılıyor. Bugüne <a href=kadar toplamda 12 bin 500 araç kontrol edilip 130 kişinin ifadesine başvuruldu. Mahallenin etrafındaki 16 kilometrekarelik alanda çalışma yürütüldü. Aramalarda deprem gibi afetlerde kullanılan yer altı görüntüleme cihazı da kullanıldı.

"><p>Çalışmalarda son olarak, <a href=bölgeye 2 kilometre uzaklıktaki derede bir terlik bulunmuş ancak aile terliğin kızlarına ait olmadığını söylemişti.

"><p><span data-style=ANNE TAM O NOKTAYI GÖSTERMİŞTİ

"><p>Şu ana kadar <a href=yapılan aramalarda, küçük kıza dair bir ize ulaşılamadı. Kayıp Narin'i arama çalışmalarını ekrana taşıyan Didem Arslan Yılmaz anne Yüksel Güran'ın işaret ettiği bölgeyi ilk kez ekranlarda gösterdi.

"><p>Yüksel Güran'ın 'Oğlum ve iki arkadaşı, Narin’in kaybolduğu saatlerde evin arka tarafında <a href=sigara içiyor ve bir köpeğe zarar veriyorlardı.' dediği yer adım adım incelendi.

"><p><span data-style='EVİN DAMINDAN BAKILDIĞINDA...'

"><p>Narin'in yaşadığı evin damından gösterilen ahırın arka kısmının yukarıdan bakıldığında görülemediği ancak seslenildiğinde sesin duyulabileceği ifade edildi.</p><p>Narin'in yaşadığı evin balkonundan bakıldığında ise ahırın arka kısmının <a href=yine görülemediği dile getirildi.

">

SON DAKİKA HABERİ: Diyarbakır'da 11 gündür kayıp olan Narin Güran soruşturmasında flaş bir gelişme yaşandı. 8 yaşındaki kayıp kız çocuğunun aynı zamanda muhtar olan amcasının gözaltına alındığı öğrenildi. 

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustos'ta Narin Güran'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. 

Narin Güran kimdir? Diyarbakır’da kayıp 8 yaşındaki çocuğun son durumuNarin Güran kimdir? Diyarbakır’da kayıp 8 yaşındaki çocuğun son durumu

AĞABEY SERBEST BIRAKILDI

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kayıp kızın ağabeyi E.G'nin (18), kolundaki ısırık izinin Narin Güran'a ait olup olmadığının tespiti için gönderildiği İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından hazırlanan rapor, soruşturmanın yürütüldüğü Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Raporda, ısırık izlerinin kime ait olduğu tespit edilemedi. Gözaltı süresi uzatılan ağabey daha sonra serbest bırakıldı.

AMCASINDAN SONRA ANNESİ DE GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G. gözaltına alındı.

Narin'in amcasından sonra annesi Yüksel Güran da ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler