USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın 'boğularak öldürüldüğü' tespit edildi.

Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu
17-09-2024 15:02
Google News

Narin cinayetinde son dakika gelişmesi: Yenge Hediye Güran'ın tutuklanması istendi

GALERİNİN DEVAMI <p>Diyarbakır Bağlar'a bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 <a href=gün sonra ölü bulunan Narin Güran (8) cinayetinde yeni itiraflar geldi.

"><p>Narin en son <a href=saat 15.15'te okulun güvenlik kamerasınca görüntülenmiş; cesedi dereye sakladığını söyleyen Nevzat Bahtiyar'ın otomobilinin saat 15.40'ta su kenarına ulaştığı belirlenmişti.

"><p> Yolda harcanan <a href=zaman çıkarılınca 18 dakikada ne olduğunun sorusunu araştıran ekipler, o sırada Narin'in evine yengesi Hediye Güran'ın 2 kez gidip geldiğini tespit etti.

"><p><strong><span data-style=ENES'E KARŞI SİNİRLİYDİ

Şüpheli yenge Hediye Güran, Narin'in annesi Yüksel Güran'ın oğlu Enes'e o gün çok sinirli olduğunu söyledi.

"><p><span data-style=Olay günü anne-oğulun Narin'in öldürülmüş olduğu düşünülen ahırda boğuştuğunu da belirten yenge Güran, şöyle devam etti: "Annesi Enes'in kolunu dişledi ama neden olduğunu bilmiyorum. Annenin Enes'i dövdüğünü biliyorum. Çok sinirliydi."

"><p><strong><span data-style=AHIRDAN NUMUNE ALINDI

Jandarma, Narin'in ahırda öldürülmüş olma ihtimali üzerine numune aldı.

"><p><strong><span data-style=TERLİĞİ SAKLAYAN KUZEN: ÇİNGENELERİN SANDIM

Delilleri yok etmekten tutuklanan kuzen Muhammed Kaya'nın (23) arama çalışmaları sırasında bulduğu terliği sakladığı ortaya çıktı.

"><p>Kaya savcılık ifadesinde köye 2.5 km uzaklıkta ilerlerken yol <a href=üzerinde gördüğü terliği çingenelere ait olduğunu düşünerek almadığını; dönüşte aynı terliği görünce bu kez aldığını söyledi. Şüpheli, köye döndüğünde ise kargaşa nedeniyle terliği jandarmaya vermeyi unuttuğunu öne sürdü.

"><p><strong><span data-style=AYNI ÇUVALDAN EVİNDE DE VAR

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın evinde yeni bir arama daha yapıldı. Narin'in içine konulduğu çuvalla Bahtiyar'ın evinde bulunan çuvalların seri numaralarının tuttuğu öğrenildi.

"><p><strong><span data-style=NARİN’İN OTOPSİSİ İLE İLGİLİ KAHREDEN DETAY: DİŞ ÖRNEĞİ ALINAMADI

Öte yandan Narin Güran'ın cansız bedenine yapılan otopside dişlerinin döküldüğünü gazeteci Emrullah Dinç yazdı.

"><p><span data-style=Narin hakkında konuşan Diyarbakır Barosu Nahit Eren, "Üzülerek söylüyorum otopside Narin'in diş örneği alınamadı, dişleri dökülmüştü, deforme olmuştu." ifadelerini kullandı.

"><p><span data-style=SON DAKİKA GELİŞMESİ: YENGENİN TUTUKLANMASI İSTENDİ

Yürütülen soruşturmada tutuklu bulunan amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran, 'kasten öldürmeye iştirak' suçlamasıyla kuvvetli suç şüphesiyle tutuklanması istenerek mahkemeye sevk edildi.

2 KUZEN SERBEST BIRAKILDI

Adliyeye sevk edilen Narin Güran'ın kuzenleri İ.K. ve Ş.K. savcılık tarafından serbest bırakıldı.

">

Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Adli Tıp'ın otopsi sonucunda Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Boğulma sırasında Narin'ın ağzından çıkan sıvının amca Salim Güran'ın eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştığı kaydedildi.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler