USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nejat Koçer, “Gazi şehirin vekili olmaktan gurur duyuyorum.”

Ak Parti Gaziantep Milletvekili, AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Nejat Koçer, Gaziler günü kutlama mesajı yayınladı.

Nejat Koçer, “Gazi şehirin vekili olmaktan gurur duyuyorum.”
18-09-2022 13:47
18-09-2022 14:00
GAZİANTEP
Google News

Koçer mesajında,  TBMM’de Gazilik ünvanı almış tel şehir olan Gaziantep milletvekili olduğu için gurur duyduğunu söyledi.

 “Türk milleti; vatanın bağımsızlığı ülkenin birlik ve beraberliği için şehit ve gazi olmayı her zaman onur saymış, tarih boyunca bu uğurda gerektiğinde canını feda etmekten çekinmemiştir” diye konuşan Koçer, sözlerine şöyle devam etti:

“Üzerinde yaşadığımız toprak parçasını vatan kılan, aziz milletimize millet olma şuurunu aşılayan şehit ve gazilerimizdir. Onların hatırası bu milletin gönlünde ebediyen canlı kalacaktır. Şehit ve gazilerimiz ile onların bizlere emaneti olan yakınlarının sahip oldukları değer, kendilerine duyduğumuz minnet ve saygının çok üzerindedir.Huzur ve güven içerisindeki yaşamın kahraman şehit ve gazilerimize borçlu olduğunun bilinciyle milletimiz, emanet aldığı bayrak ve vatanı sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacaktır.  Şehit ve gazilerimizin üstün fedakarlıkları karşısında bizlere düşen, uğruna can verip gazi oldukları mukaddes değerlerimizi gelecek nesillere aktarmaktır.   

Bu duygu ve düşüncelerle; Milli Mücadelede Gazilik destanı yazarak TBMM’den Gazi unvanı almış olan tek şehir Gaziantep’in bir Milletvekili olmaktan gurur duyduğumu ifade ediyor, Gaziler Günü’nde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi saygıyla, rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler