USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Öğrencilerden jandarma ağabey ve ablalarına ziyaret

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde, farklı okullarda eğitim alan öğrenciler ankara il jandarma komutanlığı ve altındağ ilçe jandarma komutanlığını ziyaret etti.

Öğrencilerden jandarma ağabey ve ablalarına ziyaret
01-11-2023 10:10
Google News

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde, farklı okullarda eğitim alan öğrenciler Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve Altındağ İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.


Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında farklı okullarda eğitim alan öğrencilerimiz Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve Altındağ İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Düzenlenen etkinliklerde öğrenciler Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüğü, Kriminal Şube Müdürlüğü ve komando personelimiz tarafından açılan stantları gezerek merak ettikleri konular hakkında sorular sordu. Motosikletli Jandarma Asayiş Timi ve komando personellerimiz ile bir araya gelen öğrencilerimize Trafik Şube Müdürlüğü tarafından trafik kuralları, levhalar ve emniyet kemeri kullanımı konularında, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, sosyal medya kullanımında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgilendirme faaliyeti icra edildi. Etkinlik köpek timleri tarafından yapılan gösteri ile sona ererken öğrencilerimize boyama kitabı, dergi, kalem ve Türk bayrağı hediye edildi” ifadeleri yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler