USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
العربية

Okullar bugün tatil mi? 16 Ekim Çarşamba okullar tatil mi oldu?

16 Ekim 2024 Çarşamba sabahı okulların tatil olup olmadığı arama motorlarında sorgulanıyor. İstanbul'da etkili olan sis, şehir hayatını olumsuz etkiledi ve bazı seferler iptal edildi. Bu durum üzerine vatandaş internette, 'Okullar bugün tatil mi? 16 Ekim Çarşamba okullar tatil m

Okullar bugün tatil mi? 16 Ekim Çarşamba okullar tatil mi oldu?
16-10-2024 10:08
Google News

Okullar bugün tatil mi, 16 Ekim Çarşamba okullar tatil mi oldu? sorularının yanıtları merak edilip arama motorlarında sorgulanıyor. İstanbul'da sabah erken saatlerde etkili olan yoğun sis nedeniyle şehir hayatı olumsuz etkilendi. Özellikle bazı vapur seferleri, hava muhalefeti nedeniyle ertelenmesi üzerine öğrenciler bugün okulların açık olup olmayacağını sorguluyor. 

OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ?


16 Ekim 2024 Çarşamba günü okullar tatil edilmedi. Öğrenciler okullarına her zamanki saatlerinde gidecekler. Genel olarak sis gibi geçici hava koşulları, okullarda eğitimi aksatacak bir durum oluşturmadığı için tatil kararı alınmamaktadır.

HANGİ SEFERLER İPTAL EDİLDİ 16 EKİM?

16 Ekim 2024 Çarşamba günü sabahı Şehir Hatlarından yapılan duyurueda, Beykoz- Eminönü Boğaz Hattı, Üsküdar-Karaköy-Eminönü, Beykoz- Sarıyer, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu (Ring), Çengelköy-Kabataş, Küçüksu-İstinye, Küçüksu-Beşiktaş-Kabataş, Rumeli Kavağı-Eminönü, Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü, İstinye-Çubuklu Arabalı Vapur, Kadıköy-Kabataş, Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Kasımpaşa-Sütlüce-Eyüpsultan, Kadıköy-Kasımpaşa-Fener-Hasköy-Sütlüce-Eyüpsultan, Kadıköy-Sarıyer, Üsküdar-Aşiyan, Üsküdar-Karaköy-Eminönü hatlarında seferler gerçekleştirilemiyor.

16 EKİM HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün hava en düşük 14°C en yüksek ise 21°C olacak.

Bugün parçalı, çok bulutlu ve sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: HABER7.COM

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler