USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ömer 6.bölüm fragmanı: ‘’Sizinle konuşmak istediğim çok önemli mesele var!’’

Ömer 6.bölüm fragmanında olup bitenler karşısında sessizliğini bozan Tahir ile Reşat arasında tansiyon iyice yükselir. Ömer'in şımartıldığını ve her istediğinin yapıldığını düşünen Reşat zehir zemberek sözler sarf eder.

Ömer 6.bölüm fragmanı: ‘’Sizinle konuşmak istediğim çok önemli mesele var!’’
27-02-2023 13:48
Google News

Ömer 6.bölüm fragmanında Tahir, Ömer’le Nisa’yı hep şımarttığını ve onlara ne istedilerse verdiğini söyleyerek babasına karşı sert bir tavır sergiler.

‘’Sen ne istedin de vermedim?’’ diyen Reşat, ‘’Hiçbir şey vermedin’’ karşılığını alınca neye uğradığını şaşırır. Ömer yeni bölüm fragmanında Nisa, insanların artıklarıyla beslediğini ve durumlarının bundan ibaret olduğunu dile getiren Emine’nin yüzüne tokat yapıştırır.

 Ömer 6.bölüm fragmanında Gamze, ‘’Ona her baktığında yeni doğan bebeğin nefesi gibidir. Ciğerini yakar. Dile gelmeyen, canını yakan… Böyle bir şeydir aşk, ama yine de işte sana hayat veren bir duygu’’ diyerek düşüncelerini ifade eder.

Genç kızlığını yaşamak istediğini itiraf eden Nisa gözyaşlarına hakim olamaz ve başını Gamze’nin omzuna koyar. Tepkisini açıkça ortaya koyan ve isyan bayraklarını kaldıran Tahir, ‘’Sizinle konuşmak istediğim çok önemli mesele var’’ diyerek Fatma’nın karşısına dikilir.