USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ömer 9.bölüm fragmanında radikal karar! ‘Bazı şeylere yeniden başlamak istiyorum’

Ömer 9.bölüm fragmanında, Ömer’in her fırsat bulduğunda Gamze’yle görüşmesi Süreyya’yı rahatsız ederken, defteri kapatmak isteyen Gamze ise yepyeni bir başlangıca yelken açar.

Ömer 9.bölüm fragmanında radikal karar! ‘Bazı şeylere yeniden başlamak istiyorum’
15-03-2023 09:23
Google News

Ömer 9.bölüm fragmanında Reşat, ‘Ne yaparsam yapayım sen bu hikayeyi kendi bildiğin gibi yazmaya devam ediyorsun’ diyerek Ömer’e sitem eder. Ömer yeni bölüm fragmanında içindeki fırtınayı bir türlü durduramayan Ömer, çaresizlik duygusunu iliklerine kadar hisseder.

Al Sancak 7.bölüm fragmanında korkunç kaza! Berna yaşam savaşını kazanabilecek mi?Al Sancak 7.bölüm fragmanında korkunç kaza! Berna yaşam savaşını kazanabilecek mi?

Ömer’in Gamze ile sık sık buluşması hem Süreyya’nın hem de kardeşinin dikkatini çeker ve onların arasındaki bu durumu sorgulamaya başlarlar. Hakan’ın beklenmedik bir zamanda Nisa’yı araması yeni bölüme damgasını vururken, Ömer’i hayatından tamamen çıkarmak isteyen Gamze radikal karar alır.

Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanında ağızları açık bıraktıran itiraf! İlk defa söylediKızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanında ağızları açık bıraktıran itiraf! İlk defa söyledi

Ömer dizisinde, ‘Hayatta her şeyin bir bitişi olduğu gibi bir de başlangıcı vardır’ diyen Gamze, Erdal’la yeni bir ilişkiye adım atar.