USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Orhan Aydın: Tarihi fırsatı kaçırmayın

ASKON Başkanı Orhan Aydın, bugün açıklanan sosyal konut projesine ilişkin, "28 ilde başlatılacak olan ve 10 bin iş yerini kapsayacak bu çalışma büyük bir velinimet. Sanayicilerimiz hiç durmasınlar bu tarihi fırsatı kaçırmasınlar" dedi.

Orhan Aydın: Tarihi fırsatı kaçırmayın
13-09-2022 16:08
Google News

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük projesinde yer alan 10 bin iş yeriyle ilgili küçük ve orta ölçekli sanayicilere seslenerek bu tarihi fırsatı kaçırmamaları önerinde bulundu.

ASKON  Genel Başkanı Aydın konuya ilişkin şunları ifade etti:

Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi ile birlikte büyük bir fırsat küçük ve orta ölçekli sanayicilerimizin ayağına kadar gelmiş durumda. Altyapısı tamamlanmış bir sitede faaliyet göstermenin önemini tüm sanayiciler çok iyi bilir. 28 ilde başlatılacak olan ve 10 bin iş yerini kapsayacak bu çalışma büyük bir velinimet. Açıklanan şartları taşıyan tüm sanayicilerimiz hiç durmasınlar bu tarihi fırsatı kaçırmasınlar. Yarınların daha iyi şartlarında çalışır bir ortam aranıyorsa bundan daha iyi bir fırsat zor gelir. İki yüz alt sektörü barındıran inşaat sektörüne iki trilyona yakın bir hareketlilik kazandıracak olan bu devasa proje ve bu tarihi fırsatı sanayicilerimize sağladığı için Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a iş dünyası adına teşekkürlerimi sunuyor, küçük ve orta ölçekli firmalarımızı tekrardan bu tarihi fırsatı kaçırmamaları noktasında uyarıyorum. Tüm milletimize hayırlı olsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler