USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Osmaniye Belediyesi’nden ramazan süresince her gün 30 bin kişilik yemek

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi ramazan süresince her gün 30 bin kişilik sıcak yemek üretip, depremden etkilenen ve ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırıyor. Kahramanmaraş merkezli yaşanan yıkıcı depremlerin ardında

Osmaniye Belediyesi’nden ramazan süresince her gün 30 bin kişilik yemek
03-04-2023 13:30
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi ramazan süresince her gün 30 bin kişilik sıcak yemek üretip, depremden etkilenen ve ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırıyor.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan yıkıcı depremlerin ardından ilk Ramazan ayını karşılayan kentte, Osmaniye Belediyesi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.
Bu kapsamda, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında çalışma yürüten ekipler, Esenevler, Rahime Hatun ve Yeni Mahallede kurulan iftar çadırlarının yanı sıra depremden etkilenenler ile engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların iftarlık sıcak yemekleri karşılıyor.
Osmaniye Belediyesi tarafından günlük olarak üretilen 30 bin kişilik sıcak yemek belediye personelleri tarafından bulundukları adreslerinde vatandaşlara ulaştırılıyor.
Deprem felaketinin ilk anından itibaren vatandaşların her an yanında olan Osmaniye Belediyesi, Ramazan ayı boyunca sıcak yemek ikramlarına devam edeceği kaydedildi. (DHA)


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler