USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Osmaniye Çocuk Trafik Eğitim Parkı tamamlanıyor

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın destekleriyle Osmaniye Valiliği ile Osmaniye Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Fakıuşağı Mahallesi'nde projelendiren Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Sosyal Alan?

Osmaniye Çocuk Trafik Eğitim Parkı tamamlanıyor
08-09-2023 10:30
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın destekleriyle Osmaniye Valiliği ile Osmaniye Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Fakıuşağı Mahallesi'nde projelendiren Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Sosyal Alanı'nda çalışmalarda son aşamalara gelindi.
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Sosyal Alanı'nda incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş’tan bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Akkuş, Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Sosyal Alanlar Projesi sayesinde çocukların bu alanda eğlenerek öğrendikleri bilgileri aileleri ve çevresiyle paylaşarak farkındalığı arttırmak ve trafik kural ihlallerinin azalmasının sağlanmasının hedeflendiğini belirtti. Akkuş, Osmaniye Belediyesi tarafından 12 bin metrekare alan üzerine yapımı tamamlanmak üzere olan projede yeşil alan, eğitim pisti alanı, otopark, kafeterya alanı ile idari bina yer aldığını kaydetti.
'ÇOCUKLARIMIZ TRAFİK EĞİTİMİNİ EN DOĞRU ŞEKİLDE ÖĞRENECEK'
Vali Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Trafik Eğitim Parkı'nda son aşamaya gelindiğini ifade ederek, “Böyle modern bir tesisi çocuklarımıza, Osmaniye’ye kazandırdığı için belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Biz de elimizden geldiğince destek olduk. Çocuklarımız trafik eğitimini en doğru, en etkili, en bilimsel şekilde ve uygulamalı olarak burada alabilecekler. Trafik eğitiminin ne kadar önemli olduğunu hayatımızın her anında yaşıyoruz. Trafik Eğitim Parkı’nın çok önemli bir görev üstleneceğine ve çocuklarımızın burada çok güzel eğitimler alacağına yürekten inanıyorum" dedi. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler