USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Osmaniye’de afetzedelerin talep ve istekleri dinlendi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi Sosyal Destek ekipleri, Karaçay Konteyner Kent'te kalan afetzede aileleri ziyaret edip, talep ve isteklerini dinledi. Belediye Başkanı Kadir Kara tarafından gönderilen ikramlar vatandaşla

Osmaniye’de afetzedelerin talep ve istekleri dinlendi
22-08-2023 10:13
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi Sosyal Destek ekipleri, Karaçay Konteyner Kent'te kalan afetzede aileleri ziyaret edip, talep ve isteklerini dinledi. Belediye Başkanı Kadir Kara tarafından gönderilen ikramlar vatandaşlara ikram edildi.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin yıkıma yol açtığı Osmaniye’de, yaraların sarılması için seferber olan Osmaniye Belediyesi, afetzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Destek Ekipleri, Dereobası Köyü ile Fakıuşağı Mahallesi arasına kurulan Karaçay Konteyner Kent’te aileleri ziyaret etti. Belediye Başkanı Kadir Kara tarafından gönderilen ikramları takdim eden ekipler ayrıca vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Yaşanan asrın felaketi sonrasında Belediye Başkanı Kadir Kara’nın her zaman kendilerine destek olduğunu belirten afetzedeler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler