USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Osmaniye’de, bayram öncesi mezarlıklarda temizlik ve asfaltlama çalışması

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi tarafıdan, Kurban bayramı öncesinde mezarlıklarda temizlik ve asfaltlama çalışması yapıldı. Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların rahat bir şekilde kabir ziyareti gerçekleştire

Osmaniye’de, bayram öncesi mezarlıklarda temizlik ve asfaltlama çalışması
26-06-2023 11:13
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi tarafıdan, Kurban bayramı öncesinde mezarlıklarda temizlik ve asfaltlama çalışması yapıldı.
Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların rahat bir şekilde kabir ziyareti gerçekleştirebilmeleri için Osmaniye Belediyesi tarafından Asri Mezarlık’ta yoğun bir çalışma başlatıldı. Mezarlık genelinde temizlik ve bakım onarımlaırn yanı sıra ,  Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların defin edildiği alan ile yeni yapılan şehitlik çevresinde asfaltlandı.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ana arter yollarda temizlik çalışması yapılırken vatandaşlar tarafından yaptırılan mezar bakım ve onarımında oluşan molozlar da kaldırıldı. Bayramda kabir ziyareti yapan vatandaşların araçları için geçiş güzergâhı olan ara yollarda yağmur nedeniyle oluşan deformeler de iş makineleri ile düzeltildi. Ayrıca vatandaşların su sorununu yaşamaması için yine ekipler tarafından mezarlık genelinde çeşme bakım ve onarımı yapıldı.  (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler