USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Osmaniye’de bisiklet turu etkinliği

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE’de Samet Aybaba Spor Lisesi öğrencileri tarafından, Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, 100 bisiklet turu etkinliği düzenlendi. Fakıuşağı Mahallesi Liseler kampüsü önün

Osmaniye’de bisiklet turu etkinliği
25-10-2023 11:20
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE’de Samet Aybaba Spor Lisesi öğrencileri tarafından, Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, 100 bisiklet turu etkinliği düzenlendi.
Fakıuşağı Mahallesi Liseler kampüsü önünden hareket eden bisikletli grubu, valilik binası önünde Vali Erdinç Yılmaz beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve yardımcıları ile birlikte karşıladı. Öğrenciler, Vali Yılmaz’a taşıdıkları Türk bayrağını teslim etti. Vali Yılmaz, bayrağı teslim aldı. Öğrencileri tebrik eden Vali Yılmaz, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organizasyonunda Samet Aybaba Spor Lisemiz bisiklet turu yapıyor. Büyük bir coşku, çok güzel bir görüntü var, kendilerini tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılını, şehitler diyarı yiğit Osmaniye’mize yakışır bir şekilde kutlamanın gayreti içinde, hafta boyunca yoğun bir şekilde etkinliklerimiz devam ediyor. Böyle güzel ve görkemli etkinlikleri yaptıkları için başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere Samet Aybaba Spor Lisesi Müdiremize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimizi kutluyorum, yolları açık olsun” dedi. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler