USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Osmaniye’de uyuşturucu operasyonuna 1 tutuklama

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de jandarma ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organi

Osmaniye’de uyuşturucu operasyonuna 1 tutuklama
21-08-2023 16:34
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de jandarma ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı.
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Bahçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma başlatıldı. Bahçe ilçesinde icra edilen operasyonlarda yakalanan B.K., M.T., A.Ç., ve İ,E.’nin yapılan üst aramalarında toplamda 612 gram kubar, 50 gram toz esrar ve 5 adet narkotik psikotrop madde ele geçirildi. Şüpheliler hakkında 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma ve uyuşturucu ve uyarıcı imal ve ticaret' suçu kapsamında adli işlem başlatıldı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüphelilerden B.K. çıktığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler