USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Osmaniye’den 205 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’de ilk hac kafilesi için uğurlama töreni düzenlendi. İmamı Azam Cami avlusunda 205 hacı adayı için düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okunup dua

Osmaniye’den 205 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı
09-06-2023 16:25
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’de ilk hac kafilesi için uğurlama töreni düzenlendi.
İmamı Azam Cami avlusunda 205 hacı adayı için düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Hacı adaylarını uğurlama töreninde yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Osmaniye İl Müftüsü Ali Çakmak, hac vazifelerini sağlık sıhhat içerisinde tamamlamalarını temenni etti.
Çakmak, “Bu dünyada mabet olarak yapılan ilk mescide gidiyorsunuz. Bu yolculuğu Rabbim kendine nasip eden kardeşlerimiz çok nasipli. 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketin ardından ülke olarak moralimizi bozacak şekilde üzerimize çöken moralsizlikten sonra ruhların tekrar yeniden ayağa kalkacağı, yeniden duşunu alıp secdeye varacağı bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin" dedi.  (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler