USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Popüler şifre yöneticisi 1Password'un yeni sürümünde tasarım tamamen yenilendi

Haber 7 - En çok kullanılan şifre yöneticisi uygulamalar arasında bulunan 1Password'un 8'inci sürümü yayınlandı. Yeni sürümde 1Password'un tasarımı tamamen yenilendi. Şirket bu değişikliğin sorun yaratmaması için şimdilik eski sürümü kaldırmadı.

Popüler şifre yöneticisi 1Password'un yeni sürümünde tasarım tamamen yenilendi
09-08-2022 19:41
Google News

1Password, bugün Android ve iOS uygulamaları için büyük bir güncelleme yayınladı. 1Password 8 adıyla yayınlanan güncellemede, mobil şifre yönetimi uygulamasının tasarımı tamamen değiştirildi.

Hesap şifrelerinizi korumak için almanız gereken 6 basit önlemHesap şifrelerinizi korumak için almanız gereken 6 basit önlem

Yeni arayüz, oturum açma bilgilerini bulmayı, sık kullanılan şifreleri sabitlemeyi ve parolaları düzenlemeyi kolaylaştırıyor. Ayrıca yeni uygulamada ana sayfa ekranı tamamen kişiselleştirilebiliyor.

Yeni 1Password uygulamasında yer alan "Watchtower" özelliği, uygulamaya kaydedilen şifreler internette sızdırılmışsa kullanıcıyı anında uyarıyor. 

Otomatik doldurma özelliği ise yeniden geliştirildi. Artık 1Password, mobil cihazlarda ödeme kartlarını, adresleri ve kimlikleri daha doğru bir şekilde otomatik olarak doldurabiliyor.

1Password 7, otomatik olarak 1Password 8'e yükseltilmiyor. Bunu manuel olarak yapmanız gerekiyor. 1Password tek kişinin aboneliği için ayda 2,65 euro, yıllık ödeme ile ayda 5 kişilik aile aboneliği için ise 4,65 euro ücret alıyor. Öğrencilere ise her yıl 6 ay ücretsiz kullanım hakkı tanınıyor. Öğrenciyseniz ve 1Password'u her yıl ücretsiz 6 ay kullanmak isterseniz, "edu" uzantılı e-posta adresinizi kullanarak 1Password ile iletişime geçmeniz gerekiyor.