USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

"Huzur Akdeniz" uygulaması

Antalya il merkezinde genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla muratpaşa ilçesinde eş zamanlı olarak 17 aralık cumartesi günü “huzur akdeniz uygulaması ” gerçekleştirildi

"Huzur Akdeniz" uygulaması
18-12-2022 10:41
Google News

Antalya il merkezinde genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması için “Huzur Akdeniz Uygulaması” gerçekleştirildi.


Toplam 29 ekip ve 72 personelin katıldığı uygulamada, 16 iş yeri denetlendi. 384 kişi sorgulanırken, arandığı tespit edilen 3 kişi yakalandı. 1 adet ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği uygulamada 9 işletmeye tespit edilen eksikliklerle ilgili (Tütün mamulleri tüketimi, canlı müzik ruhsatı, ruhsat uyumsuzluğu, mesul müdürlük bildirimi, yaka kartları, çalışanlara ait SGK bildirimi, kimlik bildirimi) işlem yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler