USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Sabrina Drigout Stainburn, Securitas Technology Europe Başkanı olarak atandı

Securitas Technology, Sabrina Drigout Stainburn'un Securitas Technology Europe Başkanı olarak atandığını duyurdu.

Sabrina Drigout Stainburn, Securitas Technology Europe Başkanı olarak atandı
13-04-2023 13:45
Google News

Securitas Technology, Sabrina Drigout Stainburn'un Securitas Technology Europe Başkanı olarak atandığını duyurdu. Securitas AB Başkanı ve CEO'su Magnus Ahlqvist, "Sabrina'yı Securitas Technology Europe başkanı olarak Securitas'a davet etmekten memnuniyet duyuyorum. Sabrina, stratejik ve operasyonel sonuçları yönlendirmede başarılı bir geçmişe sahip, sonuç odaklı bir liderdir" dedi.

Securitas Technology Global Başkanı Tony Byerly, "Avrupa operasyonlarına liderlik eden yönetici ekibimize Sabrina'yı eklemek Securitas Technology için önemli bir adım. Kısa süre önce Stanley Security'nin satın alınması ve Global Clients programımızın başlatılmasıyla, Sabrina'nın sınır ötesi stratejileri birleştirme ve operasyonel tutarlılığı yönlendirme konusundaki küresel deneyimi, küresel stratejimizi hızlandıracak" ifadelerini kullandı.

Sabrina Drigout Stainburn ise "Securitas Technology Europe'da liderlik rolünü üstlenmek benim için çok heyecan verici bir fırsat ve dönüşüm yolculuklarında böylesine önemli bir zamanda şirkete katılmaktan heyecan duyuyorum. Avrupa'daki ekip üyelerimiz ve müşterilerimizle tanışmayı ve ekibimizi kârlı bir büyüme için organize etmeyi dört gözle bekliyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler