USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sağlık çalışanlarının çocukları için hastanede kurulan kreş açıldı

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA) -OSMANİYE Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarının çocukları için kurulan anaokulunun açılışı yapıldı. Makbule Hanım Anaokulunun şubesi olarak hizmet verecek olan anaokulunun 4 yaş ve 5 yaş o

Sağlık çalışanlarının çocukları için hastanede kurulan kreş açıldı
29-09-2023 09:50
Google News

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA) -OSMANİYE Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarının çocukları için kurulan anaokulunun açılışı yapıldı. Makbule Hanım Anaokulunun şubesi olarak hizmet verecek olan anaokulunun 4 yaş ve 5 yaş olmak üzere 2 şubesinde 44 öğrenciye eğitim verileceği ve hastane çalışanlarının çocuklarının sabah 08.00’den mesai bitimine kadar kalabileceği kaydedildi.
Açılış programına Vali Erdinç Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Başhekim Uzman Dr. Mürsel Koçar, siyasi parti temsilcileri ve sağlık çalışanları katıldı.  Vali Yılmaz, anaokulunu gezerek bilgi aldı.  Çocuklarla da sohbet eden Vali Yılmaz, “Yeni yapılan hastanemizin bünyesinde anaokulunun açılışını yaptık. Anaokulu olarak gerçekten çok güzel planlanmış. Sağlık çalışanlarımızın çocuklarına hizmet edecek bu güzide kurumun hayırlı olmasını, çocuklarımızın burada hep mutlu olmasını, gülmesini, güzel eğitimler almasını diliyorum. Bu kurumun burada çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Burada görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hastanemize, Osmaniye’mize hayırlı olmasını diliyorum"dedi. (DHA)


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler